Hondenmassage

Per mei 2016 kunt u bij DogZ! ook terecht voor massage bij uw hond. DogZ! komt bij u en uw hond thuis voor de massage, zodat de hond in eigen omgeving gemakkelijker kan ontspannen.

Hondenmassage biedt voor de hond veel voordelen. Massage kan pijn verlichten, ontspanning geven maar ook ondersteuning bieden bij verschillende gedragsproblemen. De massage verbetert de spijsvertering, de bloedsomloop, de hersenactiviteit (denk daarbij aan honden in training), de zenuwstelsel en nog veel meer! Ook kunt u de massage alleen gebruiken om uw hond eventjes heerlijk te verwennen.

Wanneer word er bijvoorbeeld massage gegeven?

  • Bij (jonge) honden voor ontspanning
  • Honden met gedrags- of gezondheids problemen
  • Oudere honden om pijn te verlichten of de gewrichten soepeler te maken
  • Honden in de sport

Hondenmassage kan eigenlijk bij elke hond, op elke leeftijd. Vraaggericht, probleemgericht of alleen voor pure ontspanning en verwennerij.

Voor een hondenmassage aanvraag kunt u contact opnemen via de mail, telefoon of het contactformulier. Gezamenlijk bespreken wij uw vraag voor de massage en kunnen wij een eerste kennismaking afspraak (consult) inclusief massagesessie maken. Bij dit consult bespreken wij uw wensen en bekijken wij wat we willen bereiken met de hondenmassage. Tijdens de kennismaking nemen wij ook met u een vragenlijst door om meer inzicht te krijgen in de achtergrond, gezondheid en andere informatie van de hond. Deze vragenlijst wordt uw vooraf toegezonden via de mail. Daarna bekijk we, samen met uw hulp het gangwerk en houding van de hond. Zodat we inzicht heb in de bewegelijkheid van de hond. En bekijken we door middel van een Palpatie het lichaam van de hond op aandachtspunten. Als we dat eenmaal hebben, kunnen we bepalen wat voor hondenmassage juist is voor de hond. Hierbij nemen we ook de uiteindelijk vraag voor de massage met de uitkomst mee. Dit kan eventueel een eenmalig massage zijn of een massage met meerdere sessies. Daarna starten we de eerste massagesessie en maken we eventueel een vervolgd massagesessie afspraak.

De duur van de massage is circa. 45 minuten. Dit is natuurlijk een indicatie en is afhankelijk van wat de hond mij biedt tijdens de massage. Wij nemen de rust en de tijd. Ook tijdens de kennismaking nemen we rustig de tijd zodat we goed van start kunnen met de massage.

DogZ! Hondenmassage is werkzaam in Noord-Holland.
Kijk voor de massagekosten bij Tarieven.

service-hondenmassage-2

 

Hondentrimsalon

Per mei 2019 kunt u bij DogZ! ook terecht voor het trimmen van uw hond. De trimsalon heet: Trimsalon Real Doggy. Kijk voor meer informatie op www.trimsalonrealdoggy.nl…

Hondenuitlaatservice

DogZ! loopt 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag. DogZ! Hondenuitlaatservice heeft namelijk een vergunning voor het Amsterdamse Bos. Uw hond wordt ten alle tijde behandeld alsof het mijn eigen hond is, en dat betekent dus met heel heel heel veel liefde!…

Extra’s

Ook een afspraak bij de trimsalon of¬†dierenarts kunnen wij voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.…