Hondenuitlaatservice

DogZ! loopt 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag. DogZ! Hondenuitlaatservice heeft namelijk een vergunning voor het Amsterdamse Bos. Wij lopen ruim een uur per wandeling met een groep van maximaal acht honden in twee rondes per dag. Zodat alle honden de verdiende aandacht krijgt en al hun energie kwijt raken. Alle honden lopen gezellig los, zodat we een hechte groep vormen en de honden in alle vrijheid en gezelligheid met elkaar kunnen spelen. DogZ! haalt haar hondenvriendjes op in Amstelveen.

Ochtend wandeling in het bos

11.00 uur - 12.00 uur

Middag wandeling in het bos

13.30 uur - 14.30 uur

Met onze speciaal ingerichte bus incl. ventilatie halen wij uw hond in de ochtend en in de middag bij u thuis op. In de ochtend halen wij uw hond op tussen 10.00 en 11.00 uur. In de middag halen wij u hond op tussen 12.00-13.30 Na de wandeling brengen wij uw hond weer droog terug.

DogZ! heeft een paar voorwaarden waar de honden tijdens het uitlaten aan moeten voldoen:

  • De hond moet minimaal vijf maanden oud zijn.
  • De hond moet sociaal zijn naar mens en dier.
  • De hond kan los lopen en luistert naar de basis commando’s.
  • De hond moet aantoonbaar ingeënt zijn, eventueel de enting tegen kennelhoest, of aantoonbaar worden getest met titerbepaling.

Bij ziekte of loopsheid kan uw hond niet mee met de uitlaatservice.
De eigenaar van de hond blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. De hond dient daarom mee verzekerd te zijn in uw WA-verzekering.

Wij maken GEEN onderscheid in hondenrassen. Elk ras of kruizing is welkom bij DogZ!

Aanmelden:
Als u interesse heeft in DogZ! hondenuitlaatservice dan kunt u contact opnemen via ons telefoonummer,
e-mail, of contacteren via het contactformulier.
Na de aanmelding beginnen we met een intakegesprek bij u thuis, zodat DogZ! op ontspannen wijze kennis kan maken met u en uw hond(en). Als het van alle kanten klikt, kunt u per direct een eerste wandeling met DogZ! inplannen. Deze wandeling is een proefwandeling om te kunnen zien hoe het de hond in de groep vergaat en hoe de groep op uw hond reageert. Bij de proefwandeling houden wij de hond altijd tijdelijk aan de lijn, zodat uw hond goed kan wennen. Als het goed gaat en uw hond zichtbaar naar ons luistert laten we hem/haar los. Wanneer de proefwandeling goed is gegaan, kunnen we meteen nieuwe wandelingen inplannen.

dogz-bus

Meer foto’s van onze bus vindt u hier op onze facebook pagina.

Uw hond wordt ten alle tijde behandeld alsof het mijn eigen hond is, en dat betekent dus met heel heel heel veel liefde!

Hondentrimsalon

Per mei 2019 kunt u bij DogZ! ook terecht voor het trimmen van uw hond. De trimsalon heet: Trimsalon Real Doggy. Kijk voor meer informatie op www.trimsalonrealdoggy.nl…

Hondenuitlaatservice

DogZ! loopt 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag. DogZ! Hondenuitlaatservice heeft namelijk een vergunning voor het Amsterdamse Bos. Uw hond wordt ten alle tijde behandeld alsof het mijn eigen hond is, en dat betekent dus met heel heel heel veel liefde!…

Extra’s

Ook een afspraak bij de trimsalon of dierenarts kunnen wij voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.…