Wie is DogZ!

suzanne-wagemakers

Mijn naam is Suzanne, geboren en getogen in Amstelveen. Al van kleins af aan gek op dieren en dan voornamelijk honden. Het uitlaten van honden zat er al van kinds af aan in. Dat ik dus uiteindelijk als studie en werk de honden zou kiezen, was vrij logisch. Nadat ik een MBO studie tot animator had behaald, wilde ik meer gaan werken en een studie ernaast doen, wat meer binnen mijn interesses lag.

Zo kwam ik in 2012 bij DogZ! terecht. In januari 2013 ben ik begonnen met een opleiding voor hondengedrag en hondentaal. Hiervoor heb ik inmiddels mijn diploma’s behaald. En in september 2014 ben ik gestart met een  weekendopleiding tot hondengedragsdeskundige. Deze heb ik in Juni 2015 succesvol behaald.

Naast de uitlaatservice, wilde ik mij ook gaan specialiseren in honden trimmen en mijn eigen trimsalon gaan openen. Daarom ben ik in November 2017 begonnen met de opleiding tot hondentrimmer. En inmiddels sinds 01 Mei 2019 heb ik mijn eigen trimsalon! Trimsalon Real Doggy.

Mijn werkwijze en omgang met honden is op een rustige en positieve manier. Het juiste gedrag wordt beloond en het verkeerde gedrag genegeerd.

Sinds mei 2014 ben ik de trotse eigenaresse van een Australian Labradoodle reu genaamd: Senna. Geboren op 30 maart 2014. Met 8 weken kwam hij bij mij thuis. Senna is mijn eerste hond en een droom die is uit gekomen. Hij gaat al sinds jonge pup met mij mee met de uitlaatservice. Hij vindt het echt geweldig! Hij houdt erg van spelen met elke hond en is een stabiele reu die over de juiste hondentaal beschikt. Senna is de rust zelf en helpt mij goed met de groep. Senna is mijn beste maatje en gaat altijd overal met mij mee. Senna zijn motto is; kom ik er vandaag niet, kom ik er morgen wel!

senna

En sinds 11 februari 2017 hebben wij een nieuw gezinslid, genaamd Maylo! Een zwarte Labradoodle reu. Maylo is geboren op 15 december 2016. Zowel Senna als ik zijn erg blij met hem erbij. Maylo is een stabiele reu die de honden taal ook goed kent. Een hele lieve kroelkip thuis, maar buiten speelt hij graag met alles en iedereen. Maylo is een drukke, dol enthousiaste grote hond. Maylo zijn motto is; een dag niet gespeeld is een dag niet geleefd!

Hondentrimsalon

Per mei 2019 kunt u bij DogZ! ook terecht voor het trimmen van uw hond. De trimsalon heet: Trimsalon Real Doggy. Kijk voor meer informatie op www.trimsalonrealdoggy.nl…

Hondenuitlaatservice

DogZ! loopt 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag. DogZ! Hondenuitlaatservice heeft namelijk een vergunning voor het Amsterdamse Bos. Uw hond wordt ten alle tijde behandeld alsof het mijn eigen hond is, en dat betekent dus met heel heel heel veel liefde!…

Extra’s

Ook een afspraak bij de trimsalon of dierenarts kunnen wij voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.…

Benieuwd naar wat wij voor u en uw hond kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op